How to Earn Rs.100 Daily from Wap5 Click Here!

X


(All Answers) Amazon Pay level – Answer & win Rs 5000

Last Time We Have Posted The Correct Answers To (All Answers) Amazon OnePlus 5T Quiz-Win OnePlus 5T & Now Amazon Today Comes Up With Amazon Pay Level . Amazon is Giving Chance to Win rs 5000 amazon pay balance.
In this quiz there are 3 level and each level has 3 questions you have give correct answers of all three level.You will get chance to win Rs 5000 Amazon pay balance

Amazon Pay Level Answer & Win Rs 5000 Amazon Pay balance

This is Amazon App Offer, So We Suggest You To Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, First Of All Just Download The Amazon From Playstore Or App Store
2. Open The App & Signin Into Your Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Pay Level
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 
Small Help – For Your Ease We Have Added All The Correct Answers Of This Amazon Pay level Quiz , Do Find Below

Answers Of Amazon Pay level

Level 1 – Shop With Balance


1. Which of these is the fastest way to pay for shopping on Amazon?

Answer:- Amazon pay balance
2. You can get 10% cashback on using Amazon Pay balance during the Great Indian Sale. What is the maximum cashback a customer can avail?
Answer:- Rs 200
3.  What is the minimum order value eligible for the Amazon Pay balance cashback offer?
Answers:-  Rs.250


Level 2 – Mobile Recharges

1.  Which of the following can be done using Amazon Pay balance?
Answer:-  Prepaid mobile recharges
2. This Great Indian Sale, you can get flat _% cashback up to Rs. _ on pre-paid mobile recharges. What is the correct cashback offer?
Answers:-  50% Cashback up to 50
3.  The Amazon Pay balance cashback offer on prepaid mobile recharges is applicable on all telecom operators
Answer:- True


Level 3 – Partner Apps

1. Amazon Pay can also be used on many popular apps like BookMyShow, Redbus, Faasos, Urban Ladder and many more.
Answer:-  true
2.  Which of these can you NOT pay for using Amazon Pay on partner websites?
Answers:- One-way ticket to the moon
3. When is the Amazon Great Indian Sale live for all customers?
Answer:- 21-24 January

Wow !! Just Success !! Now You Have Just Completed The amazon Pay level
Now You Are Eligible To Win Rs 5000 amazon pay balance  On This Amazon Pay level contest
You Will get the Congratulations Banner Like This

More Details Of  Amazon Pay level contest:

This Contest will commence on 18th January 2017 from 12:00:01 a.m. (IST) to 24th January 2018 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 9 (nine) questions will be posted during the entire Contest Period, spread across 3 steps each featuring 3 questions each.
Thereafter, if you answer all the quiz questions on all levels correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 60 (Sixty) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 60 (Sixty) participants will be selected as winners of the Contest.
The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 5000 as Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments:

Post a Comment