(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000

Amazon Cricket Quiz – Answer & win Rs 20,000 Amazon Pay Balance


Amazon Cricket Quiz, Amazon Cricket Quiz Answers – Hi Guys , Its Time For IPL & Cricket. Every One Knows The Fever Of IPL In India so Amazon Is Bringing Back The Amazon Cricket Quiz To Win Free real Cash Through it. Amazon India Comes Back With Another App Only Quiz, This Time Prize is Big & Quiz is Simple, You Will Get Rs.20000 In Your Amazon Pay balance Wallet.

Now Here is Exclusive Chance To Win Rs.20000 Amazon Pay balance From Amazon By Playing Cricket Quiz Of Amazon.

In This Amazon Quiz Of Cricket , All You have to do is Give Right Answers to All 5 Questions & If You are Lucky Enough Then You Can Win Free Rs.20k Amazon Pay Balance.

There are a total of 20 (Twenty) Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th June,2018

Amazon Cricket Quiz – How to Participate?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App On Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & You will be Able To See The Banner Of “Amazon cricket Quiz

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 
Wap5 Tip: For Our Reader’s  Easiness, We Have Solved All The Questions Of This Amazon cricket Quiz & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below

Amazon Cricket Quiz Answers: 12th May – Week 6

1. In a T20 match, after the first 6 overs, a maximum of 5 fielders can be outside the fielding circle.

Answer: True

2. As per the laws of cricket, when can a ‘lost ball’ be called?

Answer: When the ball cannot be recovered without outside assistance

3.  In the context of cricket, what does ‘mankaded’ mean?

Answer:  When a bowler Runs out the non-striking batsman when the latter leaves the crease when backing up

4. A batsman may be dismissed Run Out whether or not a run is being attempted, even if the delivery is a no-ball.

Answer: True

 5.  In T20 cricket, what does a Super Over aim to eliminate?

Answer: A tied match


Amazon Cricket Quiz Answers: 29th April

1. In the context of a T20 match, what is a ‘free hit’?

Answer – If a bowler delivers a no-ball

2. Which mathematical formulation is used to reset targets in rain-affected cricket matches?

Answer: The Duckworth–Lewis (D/L) method

3. In the context of cricket, what is a ‘dot ball’?

Answer: A delivery bowled without any runs scored off it

4. In the context of a T20 match, what is ‘powerplay’?

Answer: During the first 6 overs, a max. of two fielders can be outside the 30-yard circle

5. Which of these is NOT a type of delivery in cricket?

Answer: Evil

6. Presently, who is the captain of India’s Women’s T-20 International team?

Answer: Harmanpreet Kaur

7. In which country did Twenty20 cricket first originate?

Answer: ENGLAND

Wow !! Just Success !! Now You Have Just Completed The amazon Cricket Quiz

Now You Are Eligible To Win Rs.20000 From This Amazon Cricket Quiz

More Details Of This Amazon Cricket Quiz :

1. This Contest will commence on 7th April from 12:00:01 a.m. (IST) to 31st May 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 7 (seven) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out among participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 20 (twenty) participants will be selected as winner by a random draw of lots. A total of 1 (twenty) participants will be selected as winners of the Contest.
6. The declared winner will be eligible to win Rs. 20,000, (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

No comments:

Post a Comment