(30th August) Amazon Quiz Time – Answer and Win Rs.10,000

(All Answers) Amazon 30th August Quiz – Answer and Win Rs.10000


Amazon 30th August Quiz Answers, Amazon Quiz Answers – Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Smartphone That is  The Amazon 30th August Quiz, Where They Are Giving Away free Rs.10000

Amazon Quiz Time – Answer and Win Rs.10000

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon 30th August Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 12th November

1,In which country were the first Olympic games held?
Answer – Greece

2. In which European city would you find the Acropolis?
Answer – athens, greece

3. Which is the smallest planet in our solar system?
Answer – Mercury

4. Where would you find the prehistoric monument Stonehenge?
Answer – England

5. In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and likely to have been one of the mythical great cities referred to in the Mesoamerican literature?
Answer – Mexico



Amazon 30th August Quiz Answers:

Q.1.Neeraj Chopra recently created history by becoming the first-ever Indian to win an Asian Games gold medal in which sport?
Answer -Javelin throw
Q2.Freddie Mercury was the lead vocalist of which iconic rock band?
Answer- Queen
Q3. What does the Latin phrase ‘Caveat emptor’ mean?
Answer – Let the Buyer Beware
Q4. The recently announced ____ Mission will be India’s first manned space flight, and is expected to send 3 astronauts into space for seven days. Fill in the blanks.
Answer – Gangayaan
Q5. By what name is Norma Jean Baker more commonly known?
Answer – Marilyn monroe
Now You Are Eligible To Win Free Rs.9,999 On This Amazon 22nd August Quiz

More Details Of This Amazon Quiz:

This Contest will commence on 30 August 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs.10,000 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments:

Post a Comment