(All Answers) Amazon 24th November Quiz – Answer and Win Rs.500

(All Answers) Amazon Quiz – Answer and Win Rs.500


Amazon guest Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon App August Quiz All Answers, Amazon Quiz Time August Quiz – Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
(All Answers) Amazon Quiz – Answer and Win
Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Smartphone That is  The Amazon August Quiz, Where They Are Giving Away free Rs.500.

Amazon Quiz Time – Answer and Win Rs.500

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon November Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 24th November

1. Regarded as the architect of modern Indian football, he was the Indian football coach and manager of the national team from 1950 until his death in 1963. Who is he?
Answer – Syed Abdul Rahim
2. Who was the republican nominee who ran against Obama in the 2012 U.S. presidential elections?
Answer – Mitt Romney
3. With a population of less than 1000, which is the least populated country in the world?
Answer – Vatican City
4. What currency is shared by Austria, Finland, France and Portugal?
Answer – Euro
5. Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?
Answer – Mizoram



Answers Of Amazon 16th August Quiz

Q1. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?
Answer – Dance Form
Q2. ‘Strangeland’ is a 2012 album by __.
Answer – Keane 
Q3. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?
Answer – The French Revolution
Q4. Which profession does Sanjay Dutt fake in the movie Lage Raho Munnabhai?
Answer – History Professor
Q5. Which is the smallest planet in our solar system?
Answer – mercury
Now You Are Eligible To Win Free Rs.50000 On This Amazon 6th August Quiz

More Details Of This Amazon Quiz:

This Contest will commence on 16 August 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 50,00 as Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”)

No comments