How to Earn Rs.100 Daily from Wap5 Click Here!

X


(All Answers) Amazon Bose Quiz – Answer and Win Bose Soundlink Revolve+

(All Answers) Amazon Bose Quiz – Answer and Win Bose Soundlink Revolve+


Amazon Bose Soundlink Revolve+ Quiz Answers, Amazon Bose Soundlink Revolve+ Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon AppBose Soundlink Revolve+  Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Bose Soundlink Revolve+ Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting .
Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon Bose Soundlink Revolve+ Quiz, Where They Are Giving Away free Bose Soundlink Revolve+.

Amazon Bose Soundlink Revolve+ Quiz – Answer and Win Bose Soundlink Revolve+

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Bose Soundlink Revolve+ Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Amazon Bose Soundlink Revolve+ 28th August Quiz Answers:

Q1. Which of these are NOT considered to be a macronutrient in context to human dietary requirements?
Answer – Vitamins
Q2.Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?
Answer – Medusa
Q3.The ‘Angkor Vat’ temple is the largest religious monument ever built. Where is it situated?
Answer – Cambodia
Q4.The world’s first public blockchain bond ‘bond-I’ was launched last week by which International organization?
Answer – World Bank
Q5.Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?
Answer – Jim Corbett National Park

Answers Of Amazon Bose Soundlink Revolve+ Quiz

Q1. What is Jupiter’s ‘Great Red Spot’?
Answer – A hurricane
Q2. When did the Apple iPhone first become available?
Answer – 2007
Q3. In what year was the Nipah virus first identified?
Answer – 1999
Q4. In the 2018 FIFA World Cup, which team won all three group games without conceding a single goal?
Answer – UruGuay
Q5. The Halley’s comet orbits the sun every 75-76 years. When will it be visible next from earth?
Answer – 2061
Now You Are Eligible To Win Free  Bose Soundlink Revolve+ On This Amazon  SBose Soundlink Revolve+ Quiz

More Details Of This Amazon Quiz:

This Contest will commence on 4 August 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning a Bose Soundlink Revolve+ (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

1 comment: