(All Answers) Amazon JBL Flip 4 Quiz – Answer and Win JBL Flip 4

(All Answers) Amazon JBL Flip 4 Quiz – Answer and Win JBL Flip 4


Amazon JBL Flip 4 Quiz Answers, Amazon JBL Flip 4 Quiz Answers, Amazon 1st September Quiz Answers, Amazon App JBL Flip 4 Quiz All Answers, Amazon Quiz Time JBL Flip 4 Quiz – Hi Guys,
Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Amazon JBL Flip 4 Quiz
 Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon JBL Flip 4 Quiz, Where They Are Giving Away free Apple Smart Watch.

Amazon JBL Flip 4 Quiz – Answer and Win JBL Flip 4

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon JBL Flip 4 Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

All Answers Of Amazon JBL Flip 4 Quiz 9th November

1, Which among these does NOT live under the sea?
Answer – Kalanchoe
2. Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?
Answer – Japan
3. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?
Answer – A dance form
4. In which country, would you find the free State of Bavaria?
Answer – Germany
5. In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time
Answer – Montignac, France




Amazon JBL Flip 4 Quiz Answers:

1 – Which one of these is the national animal of Scotland?
Answer – Unicorn
2 – Shooting stars are NOT actually stars.
Answer – True
3 – Which one of these is used by submerged submarines to view objects at the surface of water?
Answer – Periscopes
4 – Which ocean surrounds the Maldives?
Answer – Indian Ocean
5 – Which sportsperson recently clinched India’s first men’s triple jump gold in 48 years at the 18th Asian Games 2018?
Answer – Arpinder Singh
Now You Are Eligible To Win Free JBL Flip 4 On This AmazonJBL Flip 4 Quiz

More Details Of This Amazon Quiz Of JBL Flip 4:

This Contest will commence on 1st September 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 10:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning JBL Flip 4 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments:

Post a Comment