(Answers Added)Amazon Apple MacBook Air Quiz Answers

(All Answers) Amazon Apple MacBook Air Quiz – Answer and Win Apple MacBook Air


Amazon Apple MacBook Air Quiz Answers, Amazon Apple MacBook Air Quiz Answers, Amazon 14th August Quiz Answers, Amazon App Apple MacBook Air Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Apple MacBook Air Quiz – Here comes Another Amazon Apple MacBook Air Related Quiz. Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon  Apple MacBook Air Quiz, Where They Are Giving Away free Apple MacBook Air.

Amazon Apple MacBook Air Quiz – Answer and Win Apple MacBook Air

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Apple MacBook Air Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 


Answers Of Amazon Apple MacBook Air 22nd December Quiz

Question 1 :
Who wrote the famous book of fables known as the Panchatantra?
Answer :Vishnu Sharma
Question 2 :
What is the Roman name of Hecate, the Greek goddess of witchcraft, magic and ghosts?
Answer : Trivia
Question 3 :
Angel Falls is the world’s highest waterfall that starts at a height of 3230 feet and fall uninterrupted for a height of 2647 feet. Which country is this majestic waterfall located in?
Answer : Venezuela
Question 4 :
Started in 1780, what was the name of India’s first English newspaper?
Answer : The Bengal Gazette
Question 5 :

Which is the hottest planet in our solar system?
Answer : Venus

Answers Of Amazon Apple MacBook Air 14th August Quiz

Q1. Who was the music director for Ashutosh Gowariker’s period drama ‘Jodhaa Akbar’?
Answer – A.R Rahman
Q2.  In which country were the first Olympic games held?
Answer – Greece
Q3. Congo rainforest is the largest rainforest in the world. True or false?
Answer – False
Q4. What is the national sport of Japan?
Answer – Sumo Wrestling
Q5. Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?
Answer – Indus
Now You Are Eligible To Win Free Apple MacBook Air On This Amazon Apple MacBook Air Quiz




More Details Of This Amazon Quiz Of Apple MacBook Air:

This Contest will commence on 14th August 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 14th August 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning an Apple MacBook Air 13.3-inch Laptop (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments