Amazon Festive Riddles Quiz Answers – Win 6 Months Free Shopping

(All Answers) Amazon Festive Riddles Quiz Time – Answer & Win One Year Free Shopping


Amazon Festive Riddle Quiz Time , Amazon Quiz Time All Answers , Amazon Festive Riddle Quiz Answers , Amazon 16th OCT Quiz Answers , Amazon Festive Riddle Quiz All Answers Quiz Time – Hi Guys , Hope You Are Enjoying.
Again Today , Amazon India Announced New Quiz Of Amazon Festive Riddles , They Are Giving away Free Shopping For 6 Months on Amazon

What You Have to Do is Just Answer All 10 Questions Correctly & If You Are Lucky Enough Then You Will Get Free 10000 (6 amonth FreeShopping)
You Can Check Questions & Answers Of All Previous Amazon Quiz & Amazon Quiz Answers On Respected Links
There are a total of 1 (one) Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th November 2018

Amazon Festive Riddles Quiz – Answer & Win Free Rs.10000

Note – This is App Only Quiz , So We Recommend You To Install The Amazon App From Google Play Store Or Apple App Store
1, First Of All Just Download & Install Amazon App in Your Smartphone
2. Now Just Open The Amazon App & Make New Account Using Signup Option
3. Head Over to Amazon App Homepage & You Will Able To See The Banner Of “Amazon Festive Riddles Quiz – Win Free Shopping”
4. Just Click On That Banner & You Are About To Start The Amazon Festive Riddles Quiz



All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 6th November

1. What gets wetter as it dries?

Answer: A towel


2. To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?

Answer: A Party


3. A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer: Rangoli


4. A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer: Sugar


5. I have hearts but no other organs. What am I?

Answer: A deck of cards




All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 29th October

1. What begins with T ends with T and has T in it?

Answer: A tea pot


2. What has a face and two hands but no arms or legs?

Answer: A clock


3. I turn everything but I do not move. What am I?

Answer: Mirror


4. I weigh nothing, but you can still see me. If you put me in a bucket, I make the bucket lighter. What am I?

Answer: A hole


5. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer: Charcoal


Success !! You Have Just Completed The amazon Festive Riddles Quiz
Now You Are Eligible To Win Free 6 Month Shopping From This Amazon
You Will get the Congratulations Banner Like This


More Details Of This Quiz 

  1. This Contest will commence on 29th October from 12:00:01 a.m. (IST) to 29th October 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 1 (one) participants will be selected as winners of the Contest.
  6. The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 credited monthly for 1 year, i.e. a total sum of Rs. 1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs. 10,000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

1 comment: