(All Answers) Amazon Blackberry Quiz – Answer and Win Blackberry Key2

(All Answers) Amazon Blackberry Quiz – Answer and Win Blackberry Key2


Amazon Blackberry Key2 Quiz Answers, Amazon 5th August Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon App Blackberry Key2 Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Blackberry Key2 Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful. Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
 Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Smartphone That is  The Amazon Blackberry Key2 Quiz, Where They Are Giving Away free Blackberry Key2.

Amazon Blackberry Key2 Quiz – Answer and Win Blackberry Key2

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Blackberry Key2 Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Answers Of Amazon Blackberry Key2 LE Quiz (Nov 14)

1, Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?
Answer – Medusa
2. Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?
Answer –Saturn
3.  In 2011, which country hosted a Fromula 1 Race for the first time?
Answer –India
4. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?
Answer –Chandrasekhara ventaka raman
5. Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river the name that flows through the region?
Answer –Tapti


Answers Of Amazon Blackberry Key2 Quiz 

1. In which country would you find the Mount Eden or Maungawhau, a majestic bowl-like crater?
Answer. New Zealand
2. What is the nickname for the Great Bell located in the Elizabeth Tower?
Answer. Big Ben
3. In which city can you find Brandenburg Gate, considered a symbol of the tumultuous history of Europe and current day, of European unity?
Answer. Berlin
4. He’s also known as the pioneer of India’s Green revolution, and was recently honored with ICFA’s first-ever World Agriculture Prize. Who is he?
Answer. M.S. Swaminathan
5. Rolled out this week, ___ is India’s first engine-less semi-high speed train, and will eventually replace the Shatabdi Express for inter-city travel.
Answer. Train-18


Now You Are Eligible To Win Free Blackberry Key2 On This Amazon Blackberry Key2 Quiz

More Details Of This Amazon Quiz:

This Contest will commence on 2 September 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning a Blackberry Key2 smartphone (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments:

Post a Comment