(All Answers)Amazon Diesel Quiz – Answer and Win Diesel Analog Watch

(All Answers)Amazon Diesel Analog Watch Quiz – Answer and Win Diesel Analog Watch


Amazon Diesel Analog Watch Quiz Answers, Amazon Diesel Analog Watch Quiz Answers, Amazon Diesel Analog Watch Quiz Answers, Amazon App Diesel Analog Watch Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Diesel Analog Watch Quiz – Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
 Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon Diesel Analog Watch Quiz, Where They Are Giving Away free Diesel Analog Watch.

How to Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Diesel Analog Watch Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Amazon Diesel Analog Watch Quiz Answers 8th November

1. The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?
Answer – Nelson Mandela
2. In which city would you find the Alhambra?
Answer – Granada, Spain
3. True or False: Rio de Janeiro is the capital of Brazil
Answer – False
4. In which Egyptian city would you find the Pyramids of Giza?
Answer – Cairo
5. Where would you find Hagia Sophia, the former Greek orthodox Christian patriarchal cathedral, later an Ottoman imperial mosque and now a museum?
Answer – Istanbul, turkey


Amazon Diesel Analog Watch Quiz Answers –  3rd October

Q1. If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?
Answer – Himachal Pradesh
Q2. The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was ___
Answer –  Alam ara
Q3.When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?
Answer - Rhythm and blues
Q4. A 12-carat gold piece is considered half gold.
Answer – True
Q5. The first-ever International Day of Sign Languages was observed recently on ___.
Answer – 23 September






Contest Terms and Conditions
The QuizTime ("Contest") is brought and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited ("ASSPL"/ "Amazon"). Please read these terms and conditions ("T&Cs") before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as "Amazon.in"). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires "You" or "Your" shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest: (a) You should be an individual legal resident of the Republic of India; (b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in; (c) You have a billing address within the territory of India; and (d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest. Our employees, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and our affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

1. This Contest will commence on 3 October 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) ("Contest Period") 2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App ("Amazon.in App"). 3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 1 (one) questions will be posted during the entire Contest Period. 4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. 5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots. 6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Diesel Analog Black Dial Men's Watch - DZ7359I (hereinafter referred to as "Prize(s)"). 7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

No comments:

Post a Comment