(All Answers)Amazon Fitbit Versa Quiz – Answer and Win Fitbit Versa

(All Answers)Amazon Fitbit Versa Quiz – Answer and Win Fitbit Versa


Amazon Fitbit Versa Quiz Answers, Amazon Fitbit Versa Quiz Answers, Amazon Fitbit Versa Quiz Answers, Amazon App BFitbit Versa Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Fitbit Versa Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful . Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon Fitbit Versa Quiz, Where They Are Giving Away free Fitbit Versa.

Amazon Fitbit Versa Quiz – Answer and Win Fitbit Versa

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Fitbit Versa Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Amazon Fitbit Versa Quiz Answers15th November

1. Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?
Answer – Africa
2. Golf player Vijay Singh belongs to which country?
Answer – Fiji
3. Which of the following is a non-metal that remains liquid at room temperature
Answer –  Bromine
4. Which day marked the 100th anniversary of end of the first World War?
Answer – 11th November, 2018
5. Which Indian wrestler recently became the world number one in the 65kg category according to the recent rankings by UWW?
Answer – Bajrang Punia

Amazon Fitbit Versa Quiz Answers4th October

1. The Portsmouth college in UK offers a course to its students which of these languages?
Answer – Hinglish
2. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?
Answer – O-negative
3. What is the irrational fear of trees called?
Answer – Dendrophobia
4. Iromba is a dish made of fish, vegetables and bamboo shoots and is served fermented. Which North Eastern Indian state is this dish associated with?
Answer – Manipur
5. Who founded Facebook?
Answer – Mark Zuckerberg

No comments