How to Earn Rs.100 Daily from Wap5 Click Here!

X


Amazon Quiz Time – Answer & Win Samsung Galaxy Note 9

Amazon Quiz Time – Answer & Win Samsung Galaxy Note 9


Amazon 18th November Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon samsung galaxy note 9 quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful . Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Yesterday We have Posted Amazon Quiz Time & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Smartphone That is  The Amazon 18th November Quiz, Where They Are Giving Away free samsung galaxy note 9

Amazon Quiz Time – Answer & Win Samsung Galaxy Note 9

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Samsung galaxy note 9 Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 


Amazon Samsung Galaxy Note 9 Quiz Answers

1. The offspring of a zebra and a donkey is called a __. Fill in the blanks.
Answer – Zeedonk
2. The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.
Answer – Eucalyptus Leaves
3. The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.
Answer – True
4. What is the main component used in the manufacture of glass?
Answer – Sand
5. How many fights did Muhammad Ali lose in his professional boxing career?
Answer – 5

Amazon Samsung Galaxy Note 9 Quiz Answer

1. The number ‘0’ does NOT have an equivalent to be represented in Roam numerals.
Answer – True
2. A Megagon is a polygon with _____ sides. Fill in the blanks.
Answer – 1 Million
3. Washing soda is the common name for which compound?
Answer – Sodium Carbonate
4. What is the capital of Norway?
Answer – Oslo
5. Which day was recently celebrated as World Diabetes Day?
Answer – 14th November

Terms & Conditions:

This Contest will commence on 18 November from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning Samsung Galaxy Note 9 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments:

Post a Comment