How to Earn Rs.100 Daily from Wap5 Click Here!

X


Amazon Quiz Time Daily – Today’s Answers Of iPhone Xs

Amazon Quiz Time Daily 8-12- Today’s Answers Of Amazon iPhone Xs Quiz


Amazon Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon iPhone Xs Quiz, Where They Are Giving Away free iPhone Xs.

Amazon iPhone Xs Quiz – Answer and Win iPhone Xs

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon iPhone Xs Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 12th November

1,In which country were the first Olympic games held?
Answer – Greece

2. In which European city would you find the Acropolis?
Answer – athens, greece

3. Which is the smallest planet in our solar system?
Answer – Mercury

4. Where would you find the prehistoric monument Stonehenge?
Answer – England

5. In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and likely to have been one of the mythical great cities referred to in the Mesoamerican literature?
Answer – Mexico


Amazon iPhone Xs Quiz Answers

1, Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?
Answer – Lava dance
2. Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?
Answer – Peru
3. Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?
Answer – On your feet
4. The Red Square is considered the central square of which Russian city?
Answer – Moscow
5. In which country would you find Bran Castle also commonly known as , ‘Dracula’s Castle’?
Answer – Ramonia
Now You Are Eligible To Win Free iPhone Xs On This Amazon iPhone Xs Quiz

More Details Of This Amazon Quiz Of iPhone Xs:

1, This Contest will commence on 11th November 2018 from 8:00:01 am. (IST) to 11th November 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning a iPhone Xs (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments:

Post a Comment