How to Earn Rs.100 Daily from Wap5 Click Here!

X


Amazon Quiz Time Daily – Today’s Answers 8th December

Amazon Quiz Time Daily 8-12- Today’s Answers Of Amazon Pay Quiz


Amazon Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Smartphone That is  The Amazon 17th November Quiz, Where They Are Giving Away free Rs.500

Amazon Quiz Time – Answer and Win Rs.1000

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon 12th November Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 




Amazon 8th December Quiz Time Answers:

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 8th December

1. The collective noun for a group of kittens is a ‘_____ of kittens’. Fill in the blanks.
Answer – Kindle
2. Which country was formerly called Ceylon?
Answer – Sri Lanka
3. Panthera Tigris is the scientific name for which well known animal?
Answer – Tiger
4. In the popular TV show ‘The Simpsons’, what is the name of the beer that is served in the town of Springfield?
Answer – Duff
5. Considered to be the oldest neutral country, which country has not fought in any wars since 1814?
Answer – Sweden

YouTube Tutorial for begginners




All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 5th December

Q1.: Historically, did a Grand Slam event ever have to stop play due to extreme heat?
Answer: Yes
Q2.: Which member of the cat family is the only one that cannot retract its claws?
Answer: Cheetah
Q3.: Which country is home to the world’s largest number of wild tigers?
Answer: India
Q4.: Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?
Answer: Batman
Q5.: Which animal features in the official logo of the World Wildlife Fund?
Answer: The Giant Panda

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 3rd December

1. Which is the largest subspecies of the Tiger?
Answer – The Siberian Tiger
2. Which female character from Greek mythology brought evil into the world when her curiosity compelled her to open a magical box?
Answer – Pandora
3. Which of these crawly creature is said to have the highest number of legs – which can go up to 200 pairs?
Answer – Millipede
4. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?
Answer – Fusion
5. A crocodile cannot stick out its tongue.
Answer – True

Amazon 21st November Quiz Time Answers:



Amazon Pay Quiz Answers – 21st November

1. Which of these countries does NOT have a standing army?
Answer: Iceland
2. What is the name of the largest dwarf planet in our solar system?
Answer: Pluto
3. In terms of area which is the smallest continent?
Answer: Australia
4. What is the national currency of Albania?
Answer: Lek
5. The folk music form of ‘Lavani’ is associated with which state?
Answer: Maharashtra



All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 19th November


1. What is the official currency of Afghanistan?

Answer – afghan afghani

2. Who was the first Indian to travel to space?

Answer – Rakesh sharma

3. Which of these is NOT classified as a greenhouse gas?
Answer – Helium
4. What is the official language of Argentina?
Answer – Spanish
5. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?
Answer – O negative


All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 17th November

1. Where is Fort William located?
Answer – Kolkata
2. What is the world’s longest river?
Answer- Nile
3. Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?
Answer – Pushkar Mela
4. Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?
Answer- Beethowan
5. Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?
Answer – The moon

No comments:

Post a Comment