How to Earn Rs.100 Daily from Wap5 Click Here!

X


Amazon Saregama Carvaan Quiz Answers

Amazon Quiz Time – Answer and win Saregama Carvaan


Amazon Saregama Carvaan Quiz Answers: Hey Wap5 Readers, We all know that Wap5 is posting all amazon Quiz and contest answers first on net. All Live Quiz answers you can see from Amazon Quiz Answers today. Also, Winners list you can see from Amazon Quiz Winners.

In this Quiz, the winner will get a Saregama Carvaan. There are total 1 winners will be selected to get this prize. There are 5 Questions. Amazon is promoting GK chance to win a prize. Just follow the steps and answer all questions from below. See Answers from below.

How to Play Today’s Amazon Quiz?

1. Download Amazon App from here – Click Here
2. Sign up or Log in to Amazon App.
3. On “HomePage” You will see Banner of Quiz on Top.
4. Click on that, and then on the Start button to Start Quiz.
5. The Quiz will start now Answers from Below.

Amazon Saregama Carvaan Quiz Answers – 4th December

1. The collective noun for a group of giraffes is a ‘___ of giraffes’. Fill in the blanks.
Answer – Tower
2. Wolverine, also known as Gulo gulo is the member of which animal family?
Answer – Weasel
3. Churchill, Sherman and Panzer and the names of ____?
Answer – Military Tanks
4. Which of these can a horse NOT do?
Answer – Vomit
5. ___ was the name of the network of computers which is said to have formed the technical foundations for the Internet. Fill in the blanks.
Answer – ARPANET




Amazon Saregama Carvaan Quiz Answers

Q1. Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?
Ans. Venus
Q2. Which of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’
Ans. Jan koum
Q3. Which of these village in Andhra Pradesh became the first ‘smart digital village’ in the state in 2016?
Ans. Mori
Q4. What does GST stand for?
Ans. Goods and service tax
Q5. Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?
Ans. Toxic

Terms & Conditions of Saregama Carvaan Quiz:

This Contest will commence on 20 November from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning Saregama Carvaan (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments:

Post a Comment