Amazon 8th January Quiz Answer- Free Rs.5000

(All Answers) Amazon 8th January Quiz – Answer and Win Rs.5000


Amazon 10th December Quiz Answers, Amazon Quiz Answers – Hi Guys, Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Smartphone That is  The Amazon 10th December Quiz, Where They Are Giving Away free Rs.500

Amazon Quiz Time – Answer and Win Rs.1000

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon 10th December Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

 Watch How to Earn INR 25000 Below


Amazon 8th January Quiz Questions & Answers : 

1. Coco, Cars and Inside Out are all films produced by which animation film company?
Answer – Pixar
2. Which is the only planet in our solar system that is not named after figures from Greek or Roman mythology?
Answer – Earth
3. In the Marvel Universe, who is the Scarlet Witch’s twin brother?
Answer – QuickSilver
4. Which is the world’s largest land carnivore?
Answer – Polar Bear
5. Who recently took charge as the first Chief Justice of Telangana High Court?

Answer – TB Radhakrishna


Amazon 4th January Quiz Questions & Answers : 

Q1: The unique Chapparam (Chariot) festival 2018 recently commenced in which of the following states?
Ans: Tamil Nadu
Q2: The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?
Ans: Paleontology
Q3: Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?
Ans: Mizoram
Q4: What is the name of the organization that serves as the governing body of the Olympics?
Answer: IOC
Q5: Les Demoiselles d’Avignon, Weeping Woman and Guernica are famous paintings by which modern artist?
Answer: Pablo Picasso


Amazon 31st December Quiz Answers:

1. Which is the only sea in the world without any coasts?
Answer – Sargasso Sea
2. Along with Spain and France, which is the only other country to have both Atlantic and Mediterranean coastlines?
Answer – Morocco
3. Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-Men?
Answer – Wolverine
4. If you were a cartographer, what would you be studying?
Answer – Maps
5. Which mountain peak is farthest from the center of the Earth?
Answer – Mount Chimbarazo



Amazon 27th December Quiz Time Answers:

Amazon Quiz Time Answers – 27th December

Q1. What razor-thin country accounts for more than half of the western coastline of South America?
Answer :Malaysia
Q2. What is the hardest substance in the human body?
Answer :Monaco
Q3. Kalia the Crow, Suppandi and Shikari Shambhu belong to which comic book?
Answer :Black Panther
Q4. Which is the only continent that occupies all four hemispheres?
Answer : Chengila
Q5. The first iron-cased rockets in the world were successfully developed and deployed for military use by _______. Fill in the blanks.
Answer :France


Amazon 24th December Quiz Time Answers:

Amazon Quiz Time Answers – 24th December

1. Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory?
Answer – Nike
2. Who developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?
Answer – Charles Darwin
3. Which country has more natural lakes than the rest of the world combined?
Answer – Canada
4. Abraham Lincoln was also an accomplished wrestler, and was honored later by the ‘National Wrestling Hall of Fame’.
Answer – True
5. Which of these countries was the largest producer of sugar in the year 2018?

Answer – Brazil



Amazon Quiz Time Answers 20th December




15 August 2015 marked the 40th anniversary of which Indian film?


Sholay





Entomology is the name of what field of study?

Insects




Kisan Ghat in Delhi is the memorial ground of which famous leader?
Chaudhary Charan Singh


What is the name of India's first indigenously built submarine?
INS Shalki


Who among these is the chief legal advisor to the Government of India, and is the primary lawyer for GOI in the Supreme Court?
Attorney General



Amazon Quiz Time Answers – 16th December


1. Which Indi-pop singer’s former name was ‘Sujata’, and is known for her hit pop song ‘Made in India’?

Answer. Alisha Chinai

2. Which of these big cat species is known to have a tuft or a bunch of hair at the end of their tail?

Answer. Lions
3. In geometry, which figure gets its name from the Greek word for ‘table’?


Answer. Trapezium

4. In which ocean is the island of Madagascar located?
Answer. Indian Ocean
5. The name of which city comes from two words meaning ‘market for areca nut’ in the local language?
Answer. Guwahati



All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 13th December


1. In which country is Mount Vesuvius located?

Answer – Italy

2. What temperature is the same in both Celsius and Fahrenheit scales?

Answer – -40

3. Which of these antagonist characters was created by novelist J.K. Rowling?

Answer – Lord Voldemort

4. What was the real name of Pope John Paul II?

Answer – Karol Józef Wojtyła
5. Yakshagana’ is a traditional theatre form originating from which Indian state?
Answer – Karnataka

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 10th December

1. In the 2019 ‘live action’ remake of the famous 1994 animated movie ‘Lion King’, which actor will be reprising his original role as Mufasa?
Answer – James Earl Jones
2. What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?
Answer – Suffragettes
3. Which is the only bird that is able to fly backwards?
Answer – HummingBird
4. India’s longest rail-road bridge ‘Bogibeel Bridge’ is built over which of the following rivers?
Answer – Brahmaputra
5. n which European city would you find the famous Blue Domed Church?
Answer – Santorini, Greece

Post a Comment

2 Comments