(31st December) Amazon Mega Tough 2018 Quiz- Win 1 Year Free Shopping

Amazon Mega Tough 2018 Quiz- Answer & Win 1 Year Free Shopping


Amazon Mega Tough 2018 Quiz , Amazon Mega Tough 2018 Quiz Answers ,Amazon Mega Tough 2018 Quiz Winners List , Answers Of Amazon Mega Tough 2018 Quiz– Hi Guys, New Year is Just Ready To Come & 2018 is Going To End in Few Hours.
Thus , Amazon India Comes Again With Amazon Mega Tough 2018 Quiz , Where They Will Ask You Questions About Events Happened In 2018. They Called it “Mega-Tough 2018 Quiz”.
There Will Be Total 10 Tough Questions Regarding Events Happened In 2018 & You have to Give Right Answers To All This 10 Tough Questions In Order To be Eligible For The Mega Price.

What is Price Of This Quiz?

There Will Be 1 Lucky Winner From This Quiz. Amazon Will Choose Random 1 Lucky Person Who Completed This Quiz Successfully. They Will be Rewarded With Free 1 Year Shopping From Amazon India
Rs.10000 Amazon Pay Balance Each Month For Next 12 Month In 2019. Super !! 



Amazon Mega Tough 2018 Quiz Questions & Answers (31st December) :

Q1) Which of these events did NOT take place in 2018?
Ans – Emmanuel Macron became the president of France
Q2) In a historic accord, North and South Korea signed the ‘______ Declaration’ this year, pledging to bring a formal end to the Korean War. What was the declaration called?
Ans – Panmunjom Declaration
Q3) Which of these Indian states did NOT undergo a state legislative assembly election in 2018?
Ans – Assam
Q4) India’s National Blind Cricket team beat Pakistan and won the 2018 Blind Cricket World Cup in January. In which stadium was this match played?
Ans – Sharjah Cricket Stadium, UAE
Q5) Several celebrities tied the knot this year. Which of these couples did NOT get married in 2018?
Ans – Anushka Sharma and Virat Kohli
Q6)  In 2018, which country opened its first movie theatre in 35 years, with the release of the movie ‘Black Panther’?
Ans – Saudi Arabia
Q7) Journalist Jamal Khashoggi was murdered inside the Saudi consulate in Istanbul. Which American newspaper did he work for?
Ans – Washington Post
Q8) Famously dubbed as the ‘Nobel Prize of Asia’, two Indians were awarded the Ramon Magsaysay Award this year. One was Bharat Vaswani, who was the second?
Ans – Sonam Wangchuk
Q9) This Indian engineer from Pune was part of the team that won an Oscar in 2018. Who is he?
Ans – Vikas Sathaye
Q10) Stephen Hawking, the physicist who died in March this year, was laid to rest in Westminster Abbey. His ashes lay between the graves of which two individuals?
Ans – Sir Isaac Newton and Charles Darwin


Soon You Will Receive The Congratulations Banner After Successfully Completing This Amazon Mega Tough 2018 Quiz.


More Details of This Mega Tough 2018 Amazon Quiz :

This Contest will commence on 28th Dec 2018 from 12:00:01 a.m. (IST) to 3rd January 2019 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 10 (ten) Contest questions will be posted during the Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 participants will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning 1 year’s free shopping as Rs. 120,000 Amazon Pay balance, i.e. 10,000 for each month (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

No comments