Wap5 PUBG Competition will start soon... PROMO VIDEO

X


(All Answers) Amazon Oppo F9 Pro Quiz – Answer and Win Oppo F9 Pro

(All Answers) Amazon  Oppo F9 Pro Quiz – Answer and Win  Oppo F9 Pro


Amazon  Oppo F9 Pro Quiz Answers, Amazon  Oppo F9 Pro Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon App  Oppo F9 Pro Quiz All Answers, Amazon Quiz Time  Oppo F9 Pro Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful .Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon  Oppo F9 Pro Quiz, Where They Are Giving Away free Apple Smart Watch.

Amazon Oppo F9 Pro Quiz – Answer and Win  Oppo F9 Pro

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1. Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon  Oppo F9 Pro Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Watch on YouTube






All Answers Of Amazon Oppo f9 Pro Quiz Time of 12th December

1. Which is the largest internal organ in the human body?
Answer: Liver
Q2. Adele performed the theme song to which James Bond film?
Answer: Skyfall
Q3. Which of these did Alfred Nobel invent?
Answer: Dynamite
Q4. Which country hosted the Summer Olympics in 2016?
Answer: Brazil
Q5. Apart from Venus, which planet rotates from east to west?
Answer: Uranus


Amazon  Oppo F9 Pro Quiz Answers – 28th November

1. 1st December 1963, Nagaland became the ___ state of India
Answer – 16th
2. Rial is the official currency of __. Fill in the blanks.
Answer – Iran
3. Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?
Answer – Indus
4. Wellington is the capital of which country?
Answer – New Zealand
5. Copenhagen is the capital of which country?
Answer – Denmark
Now You Are Eligible To Win Free  Oppo F9 Pro On This Amazon  Oppo F9 Pro Quiz

More Details Of This Amazon Quiz Of  Oppo F9 Pro:

This Contest will commence on 28th November 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 10:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning JBL Flip 4 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments:

Post a Comment