(Quiz Time) Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers

Amazon Sony Portable Party System Quiz – Answer & Win Sony Portable Party System


Hey Wap5 Readers, Looking for Amazon Sony Portable Party System Quiz answers? Yes, You’re the right place. We had added all answers to today’s Amazon quiz. In this Quiz, the winner will get Sony Portable Party System. There are total 1 winners will be selected to get this prize. There are 5 Questions. Amazon is promoting through this Quiz.
You can also get a chance to win a prize. Just follow the steps and answer all questions from below. See Answers from below.

How to Play Sony Portable Party System Quiz?

1. Download Amazon App from here – Click Here
2. Sign up or Log in to Amazon App.
3. On “HomePage” You will see Banner of Quiz on Top.
4. Click on that, and then on the Start button to Start Quiz.
5. The Quiz will start now Answers from Below.


Watch it on YouTube




Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers

Q1: Where Can You Find The Largest Cricket Stadium In Asia, Which Is Sometimes Referred To As The ‘Lord’s Of Asia’?
Answer: Kolkata
Q2: What Is The Maximum Number Of Players A Football Team Can Have On The Field, During A Match?
Answer: 11
Q3: The Electronic Recording Device In An Aircraft Is Known As A Black Box. What Color Is This Device?
Answer: Orange
Q4: What Is The Capital City Of Mizoram?
Answer: Aizawl
Q5: Arundhati Roy Won The Booker Prize In 1997 For Her Debut Novel. What Was The Novel Called?
Answer: The God Of Small Things


Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers – 29th December

1. Which was the first Indian movie that was submitted for an Oscar?
Ans: Mother India
2. Which country boycotted the 1980 Olympics?
Ans: USA
3. What newspaper does Peter Parker work for?
Ans: The Daily Bugle
4. Who was the first Indian to win an Oscar?
Answer: Bhanu Athaiya
5. Featuring over 70 songs, which of these bollywood films holds the record for the highest number of songs?
Answer: Indrasabha

No comments