(All Answers) Amazon Sony Quiz – Answer and Win Sony Home Theatre

(All Answers) Amazon Sony Quiz – Answer and Win Sony Home Theatre


Amazon Sony Quiz Answers, Amazon Sony Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon App Sony Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Sony Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays. Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon  Sony Quiz, Where They Are Giving Away free Sony Home Theatre.

Amazon Sony Quiz – Answer and Win Sony Home Theatre

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Sony Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Answers Of Amazon Sony Home Theatre Quiz

Amazon 6th April Quiz Correct Answers :

1. In the animal kingdom, if whales are classified as mammals, what are spiders?
Answer – Arachnids
2. The largest school in the world, known as the ‘City Montessori School’ has more than 55,000 pupils and over 1050 classrooms. Where is it located?
Answer – Lucknow
3. This famous Indian-Canadian YouTube influencer recently announced an independent late night TV show on NBC. Who is she?
Answer – Lilly Singh
4. A phobia is an irrational fear that a person may experience. Triskaidekaphobia is the fear of what?
Answer – Number 13
5. Kanchenjunga marks the highest point in India. The lowest point in India lies at 2.2 meters below sea level. Where is it?
Answer – Kuttanad
Success ! You Have Just Successfully Completed The Amazon 6th April Quiz & You Will Be stEligible to Win Sony Home Theatre.



Amazon Sony Home Theatre Quiz Answers – 31st January

1. Octopuses have 3 hearts
Answer – True
2. Starbucks was founded in which American city?
Answer – Seattle
3. In the Lion King, Rafiki is the name of which character?
Answer – The Monkey
4. Which of these is NOT a droid from Stars Wars?
Answer – Chewbacca
5. In which year was the first hard disk with a gigabyte of space released?
Answer – 1980
Now You Are Eligible To Win Free Sony Sound Bar Home Theatre On This Amazon Sony Quiz

More Details Of This Amazon Quiz Of Sony:

This Contest will commence on 31st January 2019 from08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning a Sony HT-RT40 5.1 Channel Sound Bar Home Theatre System (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments