Amazon 15th Jan Quiz Answer- Free Sony Alpha DSLR Camera

(All Answers)Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz – Answer and Win Sony Alpha DSLR Camera


Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answers, Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answers, Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answers, Amazon App Sony Alpha DSLR Camera Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Sony Alpha DSLR Camera Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting . Here comes Another Amazon Sony Alpha DSLR Camera Related Quiz.
Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
 Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz, Where They Are Giving Away free Sony Alpha DSLR Camera.

How to Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 
coolzTricks Tip: For Our Reader’s  Easiness , We Have Solved All The Questions Of This Amazon Sony Alpha camera quiz & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.

Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answers – 23rd March

Q1. The 4 Minarets Of The Taj Mahal Are Tilted Outwards, So That They Won’t Fall On The Mahal In Case Of An Earthquake.
Answer: True
Q2. All Indian Currency Notes Have The Denomination Written In A Number Of Languages. Besides The Writing In Hindi And English On The Front. How Many Other Regional Languages Appear On The Back Panel?
Answer: 15
Q3. What Would You Call A Type Of Scientist Who Studies Dinosaurs And Fossils?
Answer: Paleontologist
Q4. After The Berlin Olympics In 1936, Hitler Offered An Indian Hockey Player A Position As Field Marshall In The German Army. Which Player Was It?
Answer: Dhyan Chand
Q5. When Is The First ICC Men’s Cricket World Cup 2019 Match Scheduled?
Answer: 30th May



Amazon Sony Alpha DSLR Quiz Answers – 15th January

1. In a car, what does ABS stand for?
Answer – Antilock braking system
2. Rumtek monastery is located in ____.
Answer – Sikkim
3. Which of these books got author Jhumpa Lahiri the Pulitzer prize?
Answer – Interpreter of Maldives
4. Michael D. Higgins is the president of ____.
Answer – Ireland
5.Which sport are Narain Karthikeyan and Karun Chandhok associated with?
Answer – Formula One Racing

More Details Of This Amazon Quiz:

This Contest will commence on 15th January 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 15th January 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning an Prize(hereinafter referred to as “Prize(s)”).
v

No comments