Amazon 15th April Quiz Answer- Free Rs.25000

Amazon 15th April Quiz Answer- Free Rs.25000


Amazon 18th February Quiz, Amazon 18th February Quiz Answers, Amazon 18th February Quiz Answers – Hi Guys, Another Day & Another Quiz Time From Amazon.

How To Play This 15th April Amazon Quiz:

You Just Need Amazon Account & Some Searching Skill. You Need To Answer 5 Tough General Knowledge Questions. Amazon Quiz Banner is Available On Front Page Of Amazon India Application

Amazon 15th April Quiz Questions & Answers : 

Q1.: The Game of Thrones TV show is based on the fantasy novel series ‘A Song of Fire and Ice’ . Who is the author to this book series?
Answer: George R. R. Martin
Q2.: In the series ‘Game of Thrones’, the White Walkers are vulnerable to which of these materials?
Answer: Dragonglass
Q3.: In the Game of Thrones series, what’s the name of the band of assassins that Arya Stark joins in Braavos?
Answer: Faceless Men
Q4.: What character does Priyanka Chopra’s sister-in-law play in the Game of Thrones series?
Answer: Sansa Stark
Q5.: Where can you take a selfie while sitting on the real Iron Throne used in the filming of Game of Thrones?
Answer: Croatia



Amazon 18th February Quiz Questions & Answers : 

1. Which is the smallest state in India?
Answer – Goa
2. If you write a letter to ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?
Answer – Santa Clause
3. Which of these is NOT a fire-element sign from the Zodiac?
Answer – Aquarius
4. MS Dhoni has never scored a century in any match outside Asia.
Answer – True
5. Photoshop, Premiere Pro and Illustrator are programs belonging to which software company?
Answer – Adobe Inc.

Terms and Conditions:

This Contest will commence on 18th February 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 18th February 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning an Prize(hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments