Amazon 18th February Quiz Answer- Free Seagate 5TB Hard Drive

Amazon 28th February Quiz Answer- Free Seagate 5TB Hard Drive


Amazon 28th February Quiz , Amazon 28th February Quiz Answers , Amazon 28th January Quiz Answers – Hi Guys , Another Day & Another Quiz Time From Amazon.

How To Play This 28th January Amazon Quiz:

You Just Need Amazon Account & Some Searching Skill. You Need To Answer 5 Tough General Knowledge Questions. Amazon Quiz Banner is Available On Front Page Of Amazon India Application


Amazon 28th January Quiz Questions & Answers : 

1. With less than 1,000 inhabitants, which is the least populated country in the world?
Answer – Vatican City
2. Where on the human body is the zygomatic bone found?
Answer – Facial Cheek
3. Ablutophobia is the fear of ___. Fill in the blanks.
Answer – Bathing
4. Which of these Italian cities is built over 117 islands?
Answer – Venice
5. Yohei Sasakawa was recently awarded the International Gandhi Peace Prize 2018, in recognition of his work to eliminate which disease across the world?
Answer – Leprosy



Amazon 12th January Quiz Questions & Answers : 

Q1.: What character does Priyanka Chopra’s to-be sister-in-law play in the popular series, Game of Thrones?

Answer: Sansa Stark

Q2.: Before assuming her current title, Queen Elizabeth was a mechanic.

Answer: True

Q3.: Which country was the first to have a democratically elected female Prime Minister?

Answer: Sri Lanka

Q4.: The film, Manikarnika, starring Kangana Ranaut, chronicles the life of which female freedom fighter?

Answer: Rani Lakshmi Bai

Q5.: In which country did celebrity couples Virat-Anushka and Ranveer-Deepika tie the knot?

Answer: Italy


Terms and Conditions:

This Contest will commence on 12th January 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12th January 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning an Prize(hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments