Amazon 2nd March Quiz Answer- Free Bose Wireless Sleepbuds

Amazon 2nd March Quiz Answer- Free Bose Wireless Sleepbuds


Amazon 16th February Quiz , Amazon 16th February Quiz Answers , Amazon 16th February Quiz Answers – Hi Guys , Another Day & Another Quiz Time From Amazon.
Winners Will Be chosen By Lucky Draw. 1 Lucky Winner Will Take Bose Wireless Sleepbuds.

How To Play This 2nd March Amazon Quiz:

You Just Need Amazon Account & Some Searching Skill. You Need To Answer 5 Tough General Knowledge Questions. Amazon Quiz Banner is Available On Front Page Of Amazon India Application

Amazon Bose Wireless Sleepbuds Quiz Answers – 2nd March

Q1. When It Comes To Mobile Phone Networks Such As 2G, 3G And 4G, What Does The ‘G’ Stand For?
Answer: Generation
Q2. The First Fully Solar-Powered Airport In The World Is In India. Which City Can You Find It In?
Answer: Cochin
Q3. Which Actress Will Portray The Story Of Acid Attack Victim, Laxmi Agarwal, Alongside Vikrant Massey In An Upcoming Film By Meghana Gulzar?
Answer: Deepika Padukone
Q4. When Talking About Computers, Which Of These Is NOT A Peripheral Component?
Answer: Motherboard
Q5. Which Multinational Conglomerate Is The Parent Company To Google?
Answer: Alphabet Inc



Amazon 16th February Quiz Questions & Answers : 

1. Which of the following is the official language in Argentina?
Answer – Spanish
2. We use Google Maps for everything these days. But do you know what GPS stands for?
Answer – Global Positioning System
3. The daughter of which prominent Indian businessman recently got married to Anand Piramal?
Answer – Mukesh Ambani
4. Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?
Answer – Orange
5. The part in the human body referred to as the ‘funny bone’ isn’t actually a bone but a nerve called the ulnar nerve. Where is it located?
Answer – Elbow


Terms and Conditions:

This Contest will commence on 16th February 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 16th February 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning an Prize(hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments:

Post a Comment