Amazon Quiz Time Daily – Today’s Answer Of Amazon 22nd June Quiz

Amazon Quiz Answers Daily 8-12 Answers

 Quiz Answers Daily 8-12- Today’s Answers Of Amazon 22nd June Quiz

Amazon Quiz Time Daily Answers

Amazon Quiz Time Today 22 June – Answers of Amazon Quiz

1) Which team broke the record for the highest number of goals scored in any World Cup match (women or men) in their debut performance at the FIFA Women’s World Cup? PS – they scored 13 goals in a single match!
Ans- USA
2) Sonam Kapoor and Dulquer Salman will be seen together in a fictional movie about the Indian cricket team, based on a book by Anuja Chauhan. What is the movie called?
Ans- The Zoya Factor
3) Which Bengaluru-based NGO, which is running one of the world’s largest school-meals project was recently awarded the BBC World Service Global Champion Award?
Ans- Akshaya Patra
4) Aromachology is the study of smells. What is the study of sound called?
Ans- Acoustics
5) Which Indian state launched ‘Pink Sarathi’ vehicles to ensure the safety of women commuting by local buses?
Ans- Karnataka

Amazon Quiz Time Today 21 June – Answers of Amazon Quiz

1) This year will be the 20th anniversary of ‘Operation VIJAY’ in India’s history. Which victorious war are we celebrating?
Ans- Kargil war
2) Jallikattu, a famous sport in Tamil Nadu, broke a world record this year for entering the maximum number of participating animals into the sporting arena. Which animal does this game involve?
Ans- Bull
3) India’s second mission to the moon, Chandraayan 2 is all set to blast off into space and aim for landing on the moon’s South Pole, where no one has ever been before. When will it be launched?
Ans- 15th July 2019
4) Featuring over 70 songs, which of these bollywood films holds the record for the highest number of songs?
Ans- Indrasabha
5) Today is the International day of Yoga, celebrated annually on June 21. After a unanimous declaration for this day by the UN general assembly, when was the first ever International Day of Yoga celebrated worldwide?
Ans- 2015
v

No comments