Amazon OnePlus 5T Quiz Answers | Quiz Time

Amazon OnePlus 5T Quiz AnswersAmazo Today quiz Oneplus 5T is live on Amazon App. Play and win Oneplus 5T on Amazon. You have to give 5 simple  Level and you can win Oneplus 5T from Amazon. We as usually added the amazon quiz answer on our blog. Check your question’s answer and stand a chance to win Oneplus 5T.



This is Amazon New one plus contest and in this contest there are 5 levels.In Each level there are 3 questions and you have to solve 3 questions.In this article i will give you all answers.






Level 1 | A new View 

1. Which of these is a new feature in the OnePlus 5T?
Answer:-  Amoled 18:9 inch
2.  OnePlus 5T offers a larger viewing experience compared to OnePlus 5, at a similar form factor. What is the display screen size of the OnePlus 5T?
Answers :-  6.01 inch
3. A pixel is the base element in measuring display resolution. The term ‘Pixel’ is short form for which of these?
Answers :-Picture Element

Level 2 | Photography  

1. what are primary dual camera specification on one Plus 5T
Answer:-  16MP + 20 mp
2.  Which of these is NOT a setting that can be fine tuned on OnePlus 5T’s manual mode?
Answers :-  Lever
3.  Which of these is NOT associated with a format pictures are saved in digitally?
Answer:- Sunshine

Level 3 | Performance  

1. OnePlus 5T is powered by which processor?
Answer:-  Snapdragon 835
2.  What are the RAM variants that the OnePlus 5T is available in?
Answers :-  6GB/8GB
3. What does ROM stand for with regards to the internal memory of a smartphone?
Answer:- Read only memory

Level 4 | power 

1. With Dash charge, how long does it take to get a day’s power on the OnePlus 5T?
Answer:-  Half an hour
2.  What is the battery capacity of the OnePlus 5T?
Answers :-  3300 mAh
3. Which of these is NOT a type of battery?
Answer:- Pima Colada

Level 5 | Access

1. Amazon Prime members will enjoy early access to the sale of OnePlus 5T. When does this sale begin?
Answer:-  21st November 2017
2.  Which of these phrases is associated with OnePlus?
Answer : Never Settle
3. Which of these OnePlus phones was not launched on Amazon.in?
Answer:- OnePlus 11



You Will get the Congratulations Banner



More Details Of This Quiz :


This Contest will commence on 17th November 2017 from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) levels with 3 (three) questions in each level will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 15 (Fifteen) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 15 (Fifteen) participants will be selected as winners of the Contest.
The total list of prizes is as follows:
a. OnePlus Bullets (V2) earphones – 10 winners
b. OnePlus 5T smartphone – 5 winners
The declared winner(s) will be eligible for winning a 1 prize each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

No comments:

Post a Comment