(All Answers) Amazon Quiz – Answer and Win Amazon Fossil Smartwatch

(All Answers)  Amazon Fossil Smartwatch Quiz – Answer and Win Amazon Fossil Smartwatch 


Amazon Fossil smartwatch Quiz Answers, Amazon Fossil smartwatch Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon App   Quiz All Answers, Amazon Quiz Time  – Hi Wap5 Users,  Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  Amazon Fossil Smartwatch Quiz Where They Are Giving Away free one plus 6t.

Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answer – 29th January


Question 1. This actor died in 1984 and also starred in a movie named ‘1984’. Who is he?

Answer: Richard Burton
Question 2. Which famous superhero movie quoted ‘With great power comes great responsibility’?
Answer: Spider-Man
Question 3. If you are spotted eating this in Singapore, you will be fined. What is it?
Answer: Chewing gum
Question 4. A shrimp’s heart is located in it’s head.
Answer: True
Question 5. What is the name of the museum in Croatia where one can find displays such as a memory jar, champagne bottle corks and a positive pregnancy test?
Answer: Museum of broken relationships


Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answer – 18th December

Q1. By what name is K’ung Fu-tzu better known to the Western world?
Answer: Confucius
Q2. Introduced in 1796, which was the first successful vaccine developed in history?
Answer: smallpox
Q3. With which dance form would you associate the famous dancers Rukmini Devi Arundale and Yamini Krishnamurthy?
Answer: Bharatanatyam
Q4. In cricket, what do you call a run taken when the ball passes the batsman without touching his bat or body?
Answer: Bye
Q5. Which of these herbs, used extensively in Indian cuisine, is referred to as ‘dhania’ in Hindi?
Answer: coriander


Amazon One Plsu 6T Quiz Answer

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon one plus 6t Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Watch it on YouTube








Amazon OnePlus 6T Quiz Answers – 17th December

1. Former top ranking pro golfer Vijay Singh is from which country?
Answer – fiji
2. In India, what is the function of the train known as the Lifeline Express?
Answer – Hospital
3. Which of these countries was NOT a Soviet Republic in USSR?
Answer – Serbia
4. In which language was the classic work of Leo Tolstoy, ‘War and Peace’ originally written in?
Answer – Russian
5. In which year did India join the United Nations?
Answer – 1945



All Answers Of Amazon 6th December OnePlus 6T Quiz Time of 6th December

1. Which of these birds is known for laying its eggs in the nests of other birds?
Answer – Cuckoo
2. Which is the world’s largest living fish?
Answer – Whale Shark
3. ‘Anura’ is the scientific name for which animal?
Answer – Frog
4. Which animal has the highest blood pressure in the world?
Answer – Giraffe
5. Which mountain peak is farthest from the center of the Earth?
Answer – Mount Chimborazo


Amazon one plus 6t Quiz Answers – 25th November

1. Who was the last Indian to receive the Nobel Prize (as of 2018)?
Answer – Kailash Satyarthi
2. The fabric for these kind of pants first emerged in Genoa, Italy and they’re believed to be named after the city. Which are these?
Answer – Jeans
3. The point on earth that’s closest to the moon is NOT the top of Mount Everest.
Answer – True
4. Tokyo is the capital of which country?
Answer – Japan
5. In which year was the Euro introduced to the world financial markets?
Answer – 1999


Amazon one plus 6t Quiz Answers – 31st October

  1. What is the battery capacity of the OnePlus 6T?
Answer – 3700 maH
  1. The OnePlus 6T is powered by which processor?
Answer – Snapdragon 845
  1. The OnePlus 6T is NOT available in which of these RAM+Storage configurations?
Answer – 6GB + 32GB
  1. : Which of the following is a camera feature/mode available in the OnePlus 6T?
Answer – Nightscape
5.: Which of these phrases is associated with the OnePlus brand?
Answer – Never Settle






More Details Of This Amazon Quiz:
1. This Contest will commence on 20th October 2018 from 12:00:01 a.m. (IST) to 23rd October 2018 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 6 (six) Contest questions will be posted during the Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10 (ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning a OnePlus 6T device each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.


3 comments: